Dagens

Run & Relax

rr.jpg
Startede dagen i Rørvig med en skøn løbetur ned til vandet. For noget tid siden gav Philip fra yogalove.dk mig muligheden for at afprøve et nyt brand fra webshoppen – det hedder Run & Relax og er udviklet af nogle seje damer som mener at man kan kombinere sin travle hverdag med en sund og aktiv livsstil – jeg er hooked! Det er det mest behagelige træningstøj jeg nogensinde har haft da der ikke er mærker eller sømninger i tøjet.. Tøjet er specielt godt til løb og efterfølgende stræk eller yoga

Se mere her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens