CPHFW faves: Mads Nørgaard

CPHFW faves: Wood Wood

_dsc8889_0.jpg
_dsc8950_0.jpg
_dsc9004_0.jpg
Det show jeg ser mest frem til under modeugen er Wood Woods. Glæder mig altid til at se deres ny kreationer og så er deres shows altid indbegrebet af god stemning og seje locations. Igår afholdte de show på Refshaleøen i klatrehallen Blocs and Walls – MEGET anderledes location og det hele spillede! Kollektionen var sej, modellerne var seje og musikken var sej. Nedenfor ses mine tre favoritlooks fra kollektionen – især det sorte tracksuit er jeg totalt in love with! SÅ pænt. Det skal jeg bare have!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPHFW faves: Mads Nørgaard