Best Dressed

Viola Sky

collage-2014-03-03-(1).jpg
collage-2014-03-02-(1).jpg
Jeg har længe været fascineret af lingerie-brandet Viola Sky og hele deres univers. Designeren Sonja Wolffbrandt Christensen er inspireret af snit fra 50’erne og forstår at kombinere det med transparente materialer som tilpasser det fine undertøj til kvinders hverdag idag. Jeg elsker hele deres girly univers med fine farver og skønne materialer og ville ønske at jeg kunne eje det hele! 
Det som især adskiller Viola Sky fra andre lingerie brands er at undertøjet kan vaskes i maskinen så man slipper for besværet med håndvask! 

Viola Sky har forskellige kollektioner hvor der er lidt forskelligt at vælge imellem indenfor et bestemt tema – min personlige favorit er Miss Evergreen som jeg modtog med posten igår

På deres hjemmeside kan man melde sig ind i deres kundeklub som sørger for at gemme dine størrelsesoplysninger når du shopper i webshoppen, giver dig mulighed for at lave ønskeliste som du kan sende til andre etc. MEGET smart, og så får man en fin lyserød lingerie-pose tilsendt ved indmeldelse..Find deres kundeklub HER

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best Dressed