New in: Muubaa læderjakke

FWSS Shades

fwss.jpg
Jeg har virkelig haft krise de sidste to uger. To af mine favorit par yndlingssolbriller er done – de er gået i stykker! Men det er vel egentlig straffen for at investere i billige shades og blive for tæt knyttet til dem. Anyway; jeg ejer MANGE par solbriller, men jeg er alligevel altid på udkig efter det perfekte par, men de sidste to uger har jeg simpelthen ledt forgæves i samtlige high street butikker i København! Derfor var jeg fuldstændig ekstatisk og ved at eksplodere af lykke da disse FWSS solbriller kom med posten. De er fuldstændig perfekte – perfekt shape, tilpas størrelse og med virkelig fine detaljer (+fint etui hvilket jeg vægter meget højt). De er mine nye yndlings og jeg vil passe rigtig godt på dem!

Det er i øvrigt ikke sidste gang vi skal snakke om FWSS da det er et virkelig sejt brand, voksende brand med masser at byde på. Men indtil da kan man kigge på hjemmesiden HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Muubaa læderjakke