Dagens

Mads Nørgaard x Freya Dalsjø x Asger Juel Larsen

n1.jpg
n4.jpg
n0.jpg
n2.jpg
n3.jpg
n5.jpg
Jeg elsker Nørgaard paa Strøget og netop derfor var det ekstra nice at starte morgenen der med morgenkaffe og morgenmad fra Café Europa og i godt selskab. Anledningen til dette hyggelige event var at Mads Nørgaard har slået pjalterne sammen med henholdsvis Freya Dalsjø og Asger Juel Larsen som hver især har fået lov at kreere en minikollektion for Nørgaard. Der er vist ingen tvivl om at Freya og Asger er to af de sejeste nye skud på stammen indenfor dansk design og mode og resultaterne er virkelig svedige – og det samme er de specialdesignede vinduesudstillinger i butikken! 

 

I absolutely love Nørgaard paa Strøget and this is exactly why it was extra nice to start the morning with coffee and breakfast from Café Europa in great company at the shop. The occasion for this lovely event was that Mads Nørgaard has teamed up with Freya Dalsjø and Asger Juel Larsen who has each created a mini-collection for Nørgaard. I think it is safe to say that there is no doubt that Freya and Asger are two of the coolest new members in the crew of Danish design and fashion and the results are really cool – and the same can be said about the custommade windows!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens