Dagens

Vote!

ELLEbloggerchallenge_fredesblog.jpg
ELLE Style Awards er lige om hjørnet og i den anledning har 6 dygtige bloggere fået muligheden for at style outfits fra de tre danske brands som er nomineret i kategorien ‘Året Brand 2014’. Jeg har naturligvis stemt på Frede som har stylet et outfit for Ganni – det er så fint den måde hun har stylet det på, så hun er min klare favorit! Stem HER

 

ELLE Style Awards is coming up and for that occassion six talented bloggers have gotten the opportunity to style an outfit from the three Danish brands who are nominated in the category ‘Brand of the year 2014’. Naturally, I have voted for Frede who has styled an outfit from Ganni – I love the way she has put the clothes together so she is definetely my favorite! Go vote HERE

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens