Vote!

Welcome partay!

welcomefash.jpg
collage-2014-05-07.jpg
Imorgen (torsdag) er det tid til at byde en af mine yndlings velkommen i BISOU. Jeg har før haft fornøjelsen af at arbejde med Sidsel på Cover og blogge med hende på Fashionpolish.dk og hun er skøn. Kom og fejr det med os imorgen aften på Condesa! Tjek eventet ud HER

 

Tomorrow (Thursday) it is time to welcome one of my faves into BISOU. I have had the pleasure of working with Sidsel on Cover magzine and be her co-blogger at Fashionpolish.dk and she is the best. Come celebrate with us tomorrow eve at Condesa! Check out the event right HERE

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vote!