Slippers!

By Malene Birger Lingerie

lingerie1.jpg
lingerie.jpg
Jeg er fuldstændig in love i By Malene Birger lingerie – linjen. Det er et nyt tiltag for det danske brand og det er SÅ pænt med de delikate blonder og det fine blomsterprint. Det er i butikkerne og online fra 15. Maj

 

I am completely in love with the By Malene Birger lingere line. It is a new initiative for the the Danish brand and I think it is VERT pretty with the delicate lace and the divine flower print. It will hit stores and the online shop on May 15th

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slippers!