RUN!

Overspringshandlinger

Skærmbillede 2014-05-19 kl. 12.35.49.png
Hvis der er en ting jeg er ægte god til så er det at lave overspringshandlinger når jeg i virkeligheden skal skrive opgave. Siden februar måned har jeg været i gang med min BA og det har resulteret i et hav af dem – idag har jeg fx. løbet en lang tur, scannet internettet for sneakers til min boyfriend og sidder pt og slår ordet “overspringshandling” op i min dansk-engelsk ordbog – det hedder displacement activity så det lyder jo meget bedre på dansk..
Anyway: Den bedste overspringshandling af alle i disse måneder har været Zooey Deschanels online-univers HelloGiggles. Det er uden sammenligning en af de mest underholdende sider nogensinde, og jeg har brugt uendelige timer på at læse deres hilarious lister som fx. “10 reasons to love Emma Stone right now (and forever)” og igår tog jeg sågar mig selv i at græde da jeg læste historien “How I met my mother”. Så tag det her som en personlig anbefaling og en kæmpe thumbs up til de piger som står bag HelloGiggles som i mine øjne er indbegrebet af girl power (og verdens bedste overspringshandling).


If there is one that that I am good at it is doing displacement activities when I have to work on a school assignment. Since February I have been working on my BA project which have resulted in plenty of these! Today, for example, I have been out for a run, I have been scanning the internet for sneakers for my boyfriend and right now I am looking up “overspringshandling” in my Danish-English dictionary (overspringshandling = Danish for “displacement activity”). 
Anyway: The best displacement activity of them all during these past months has been Zooey Deschanel’s online universe 
HelloGiggles. It is, without comparison, one of the most entertaining websites ever and I have spent many hours reading their hilarious lists such as: “10 reasons to love Emma Stone right now (and forever)” and yesterday I even found myself crying when I read the story “How I met my mother”. So consider this a personal recommendation and a big thumbs up to the girls who is behind HelloGiggles which in my opinion is the quintessence of girl power (and the world’s best displacement activity)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RUN!