New in

newinmtwtfss.jpg
Jeg var lige forbi Weekday butikken igår og jeg kunne simpelthen ikke lade disse shorts hænge. De er den perfekte kombination af Alexander Wangs SS14 kollektion og den perfekte nederdel fra No. 21 og så er de lavet i et skønt materiale. En lille heads up: Der er -25% på udvalgte shorts på Weekdays hjemmeside!

 

Yesterday I stopped by the Weekday store and I simply could not leave this pair of shorts hanging. They are the perfect combination of Alexander Wang’s SS14 collection and the perfect skirt from No. 21 and the material is great! A heads up: There is a 25% discount on shorts on Weekdays webpage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens