Distortion Outfit

Dagens

hornbæk.jpg
hornbækdagens1.jpg
Sorry for den manglende aktivitet her på bloggen, der har været en del at se til med arbejde, Distortion, helligdage osv. Anyway her er et dagens fra igår hvor jeg var i Hornbæk til familie kvali-tid (alle mobbede mig med mine sokker i sandalerne)

 

I apologize for the lack of activity on the blog for the past couple of days. I have been busy with work, Distortion, holidays and so on.. Anyway, here is an “ootd” from yesterday that I spent in Hornbæk having some quality time with my family (everyone gave me a hard time for wearing socks in my sandals)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Distortion Outfit