Dagens

New in <3

fwss.jpg
Brandet FWSS (Fall Winter Spring Summer) er efterhånden blevet et af mine yndlings – de rammer min smag virkelig godt. Jeg har været så glad for mine sunnies og nu har jeg kastet min kærlighed på denne silkekjole. Jeg elsker detajlerne med de tynde stropper og slidsen! 

 

The brand FWSS (Fall Winter Spring Summer) has become one of my favorites – they really catch my style spot on. I have been very happy with my sunnies and now I have thrown my love on this silk dress. I love the details with the spaghetti straps and the slit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens