Dagens

New In: Sodastream

sodastream.jpg
sodastream1.jpg
Jeg har fået anbefalet Sodastream VIRKELIG mange gange fra venner og bekendte og nu har jeg simpelthen fået en og jeg må indrømme at min køkkensituation er blevet meget sjovere – SÅ optur med danskvand for ikke at tale om de forskellige smage, min yndlings er uden tvivl “pink grapefruit” så yummy! Og så synes jeg virkelig den er pæn at have stående! 

 

I have heard A LOT of good things about Sodastream from friends and people I know and know I have one as well! I must admit that my kitchen situation has gotten a lot more fun – SO cool to have sparkling water at all time, not to mention the different flavours you can add. My favorite is without a doubt the “pink grapefruit” – so yummy! And I really think the machine is nice to look at. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens