Basics

Dagens

DSCN1409.jpg
DSCN1408.jpg
DSCN1397.jpg
ØV! Loppemarkedet på Onkel Dannys Plads som skulle have været idag blev desværre aflyst pga. regnen, men jeg har booket en stand d. 24. August og krydser fingre for perfekt vejr der! 
Her er et “dagens” fra igår hvor jeg arbejdede i Another Nué og chillede rundt i min lille Fiat 500 bil. Jeg har to nye items på armen som jeg er mega-glad for: Min nye Bisou x Maanii taske, som er designet af nogle af de dygtige bloggergirlies her i BISOU, og som lander i butikkerne (bl.a. i Adélie butikken på Guldbergsgade) d. 2. August OG mine nye Philips headphones som er helt geniale til lange cykelture, løb, chill derhjemme osv. Jeg er helt pjattet med de fine farver og vild med at der er headset i!

 

BUH! The fleamarket at Onkel Dannys Plads got cancelled today due to the rain – luckily I have booked a stand at the market on August 24th and I am hoping for great weather!

Here is my “ootd” from yesterday where I spent my day working in Another Nué and afterwards chilled and drove around in small my Fiat 500 car. I am wearing two new items on my arm and I really love them: Firts of all my new Bisou x Maanii bag, designed by some of the talented bloggergirlies of the BISOU family, that will hit stores on August 2nd (for example it will be sold in the Adélie store on Guldbergsgade) AND my new Philips headphones that are completely brilliant for long bicycle trips, running, chilling at home etc. I really adore the cute colors and I love the fact that they contain a headset!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basics