Dagens

Beauty essentials: Hair

hair.jpg
Her kommer en lille post om hvilke produkter jeg bruger i mit hår. Der er ikke så mange men jeg kan varmt anbefale dem alle!
SHAMPOO & BALSAM: For ikke så lang tid siden begyndte jeg at bruge dette sæt fra Morrocanoil – shampooen bruger jeg hver anden dag, men den kan godt være lidt skrap (den renser VIRKELIG håret igennem) så jeg udskifter den engang imellem med en uparfumeret neutral shampoo fra Aderma. Anyway, så er shampooen fuldstændig fantastisk – ens hår bliver gennemrent og dufter eksotisk og lækkert. Balsamen bruger jeg max en gang om ugen i hele håret da mit hår godt kan blive meget tungt af balsam. Den er helt fantastisk også og gør håret silkeblødt. 

OLIE: Jeg købte denne i Nice sidste sommer og den har holdt lige siden, den er virkelig drøj og jeg behøver kun bruge et pump til mine spidser. Jeg bruger den hver gang jeg har vasket mit hår i mine spidser. Der er arganolie i og den dufter virkelig lækkert uden at virke parfumeret. 

HÅRSPRAY: Hvis mit hår er lidt fladt og har brug for ekstra fylde eller volumen bruger jeg L’Oréals Volume Texturizing Spray – den giver det helt perfekte hold uden at håret ser “stylet” ud. 

TØRSHAMPOO: Det er ikke noget jeg bruger så tit men den er god at have. Jeg har brugt lidt forskellige men er egentlig kommet frem til at Sephoras er bedst, den dufter præcis som en tørshampoo skal, den virker som den skal og så er denne perfekt at have med i tasken.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens