Dagens

Fuji Film Instant Camera

fiji film instant.jpg
fujifilminstant.jpg
Forleden dag overraskede min kæreste mig med dette megaseje polaroid kamera fra Fuji Film. Jeg har ønsket mig et polaroid kamera SÅÅ længe og da jeg så dette lyserøde i vinduet på en fotoshop på Vesterbrogade sprang mit hjerte et slag over. Det er virkelig en af de bedste gaver jeg nogensinde har fået. Har prøvet det lidt af i Rørvig i weekenden – det er så sweet og tilfredsstillende at billedet bliver fremkaldt med det samme! 

 

The other day my boyfriend surprised me with this super cool polaroid camera from Fuji Film. I have been wanting a camera like this for SO long and when I spotted this pink one in a photoshop on Vesterbrogade the other day my heart skipped a beat! It is one of the best gifts I have ever gotten. I have been testing it in Rørvig this weekend and I find it so nice and satisfying that the pictures are processed right away!

 

2 kommentarer

 • Nanna

  Hvor er det købt henne?? Min datter ønsker sig lige præcis den farve. Jeg syntes at når man søger på lyserød kommer der kun dem op i skrig pink.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Jeg fik det i gave for omkring 4 år siden, så jeg ved det desværre ikke, men jeg er ret sikker på at det er fra en fotobutik – måske den på Vesterbrogade 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens