Ganni SS15 show

Bruuns Bazaar favorite looks

_g7z2195.jpg
_g7z2295.jpg
_g7z2317.jpg
_g7z2335.jpg
_g7z2381.jpg
_g7z2448.jpg
On Wednsday Bruuns Bazaar held their show in their amazing courtyard in Silkegade. The brand are as lucky as to be celebrating their 20 years anniversary which was celebrated with champagne after the show. The collection was simple and super cool. Here are my favorite looks and yes, I have included two looks from the men’s collection but I would definitely wear them. In the womenswear area I simply cannot stand for the tight one-shoulder look and the silk skirt with the slit.

I onsdags afholdt Bruuns Bazaar show i deres fantastiske gård i Silkegade. Brandet har 20 års jubilæum i år og det blev fejret med champagne i lange baner efter showet. Kollektionen var holdt enkel og super smart. Her er mine favorit looks og ja der har sneget sig et par herrelooks ind, men synes bare de er VIRKELIG pæne og kunne sagtens finde på at gå for dem. På damefronten kan jeg slet ikke stå for det stramme one-shoulder look og silkenederdelen med slidsen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni SS15 show