Recommendation / All Things Dapper

SMUK

ns.jpg
ns2.jpg
ns3.jpg
ns1.jpg
Here comes another warm recommendation: I live at Frederiksberg – or Paris in Denmark as I would call it. There are not a lot of stores on the big boulevard, but there is one that I really like (besides my organic grocery store)! It is where I go when I need an extra luxurious BDAY gift for a friend or if I am in the mood for some self pampering: The store and beauty salon is called Naturlig Smuk and the owner Heidi Maltby is a very cool and talented entrepreneur with an education as a cosmetologist and a massage therapist – and she is both skilled and very sweet. 
A while ago I went down to the store to buy a present for my friend and Heidi told me that she was in the process of making her own, natural skincare collection called “SMUK” – she invited me to come and take a look at the products and get a treatment. Two weeks ago I went down there and Heidi spoiled me with her new products: I god a handbath in the organic seasalt which contains 84 elements (that is a lot and it is great for the body’s system), I got a handwrap in the delicious handcream (like a facial for the hands) and afterwards my hands were spoiled with the body butter. Afterwards I got to try the AMAZING facial serum which is actually a mix between serum and oil – it contains both A, C and E vitamins and it is so easy to work with and massage into the face as it does not dry out right away like most serums, also it smells absolutely amazing! Last but not least, I tried the peppermint lipbalm which has a cooling and healing effect on the lips, while it does not feel greasy on the lips. All in all a very simple treatment as the SMUK collection only consists of 5 products so far, however, it made me feel absolutely delicious and relaxed.
The products are all made from 100% natural active ingredients so you can wrap your skin in them with good conscience. I will definitely recommend them all but my favorite is the facial serum – I have gotten a bit addicted to it and I just it every morning to give myself a facial massage before applying moisturizer and every night by itself. To learn more about the SMUK skincare collection and the Naturlig Smuk store and salon click here 

Her kommer endnu en varm anbefaling: Jeg bor på Frederiksberg – eller Danmarks Paris som jeg kalder det. Der er ikke mange butikker på Frederiksberg Allé men der er én som jeg virkelig elsker (udover min økologiske købmand)! Det er der jeg går hen hvis jeg skal have en ekstra skøn fødselsdagsgave til en ven, eller hvis jeg skal forkæle mig selv lidt: Det er butikken og skøndhedssalonen Naturlig Smuk og ejeren Heidi Maltby er en super sej og talentfuld entreprenør med en uddannelse som kosmeotolog og massør – og hun er både dygtig og rigtig sød. 
For et stykke tid siden var jeg forbi Naturlig Smuk for at købe en gave til min veninde hvor Heidi fortalte mig at hun var igang med at udvikle sin egen naturlige hudplejeserie ved navn “SMUK” – hun inviterede mig til at komme ned forbi og se og prøve en behandling med de nye produkter. For to uger siden gik jeg så derned og Heidi forkælede mig med sine nye produkter: Jeg fik et håndbad i den økologiske havsalt som indeholder 84 elementer (det er virkelig meget og det er virkelig godt for systemet og huden), jeg fik in handwrap mens jeg havde den skønne håncreme på – lidt som en fugtgivende maske til hænderne og efterfølgende blev mine hænder smurt ind i den lækre bodybutter. Efterfølgende fik jeg lov at prøve den fantastiske ansigtsserum som er et mix af serum og olie hvilket gør den ultra smidig og god at arbejde med da den ikke tørrer ud med det samme ligesom de fleste serums – desuden indeholder den A, C og E vitaminer og den dufter fantastisk. Sidst men ikke mindst fik jeg lidt pebermynte lipbalm på læberne – den har en kølende og healende effekt og så fedter den ikke. Alt i alt en virkelig simpel behandling idet der kun er 5 produkter i SMUK serien indtil videre, men det var nok til at jeg følte mig fuldstændig lækker og afslappet efterfølgende. 
Produkterne er alle lavet på 100% naturlige ingredienser så man kan smøre sin krop ind i dem med god samvittighed. Stor anbefaling af alle produkterne herfra og især serummen er en favorit – jeg er blevet helt vild med den og jeg bruger den hver morgen til at give mig selv en ansigtsmassage før jeg tager fugtighedscreme på og hver aften før jeg går i seng (den kan sagtens bruges alene om natten). For mere info om SMUK kollektionen og Naturlig Smuk klik her 


 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recommendation / All Things Dapper