Mads Nørgaard Blogger Battle

An Aussome job!

IMG_2352.jpg
aussie1.jpg
Okay, this is pretty AUSSOME! The Australian haircare brand Aussie has made a competition for you, in which you can win a pretty sick 6 months in Australia where all you have to do is take care of Aussie’s Instagram profile by taking pictures of beautiful hair, sun and beaches around Australia – basically, you will get the chance to work as Aussie’s Instagram Manager for 6 months, in Australia AND have a salary of 15.000 SEK a month. If that does not sound like the best job ever, I do not know what does! 
All you have to do to enter the competition is to upload your most Aussome picture on Instagram (a picture that captures Aussie’s delicious universe while showing your great photo skills) and use hashtags: #aussomejob and @aussiehairofficial. That’s all! Get gramming! 

 

Okay, det her er rimelig AUSSOME! Det australske hårpleje brand Aussie har lavet en ret sej konkurrence hvor DU har muligheden for at vinde 6 luksus måneder i Australien hvor alt du skal tage dig til er at passe Aussie’s Instagram profil ved at tage billeder af smukt hår, smukke strande og solen i Australien – altså, får man ved at deltage i konkurrencen chancen for at arbejde som Aussies Instagram Manager i 6 måneder i Australien OG få en løn på 15.000 SEK om måneden. Hvis det ikke lyder som et godt job, så ved jeg snart ikke… 
Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at uploade dit mest Aussome billede på Instagram (dvs. et billede som fanger Aussies lækre univers mens det viser hvor sej en fotograf du er) og hashtagge #aussomejob og @aussiehairofficial. Det er så nemt – get gramming! 
 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mads Nørgaard Blogger Battle