Patriksson Communication

New in / Me & the Met

met.jpg
met1.jpg
Last Monday was not that bad at all, as I received my new timeless classic of a dress from the Danish brand Kokoon. I ordered it from the online shop Me & The Met and an hour later a sweet girl stood at my door with an amazing package for me. She had even brought different sizes so I could try it on before I made up my mind. I think the concept behind Me & The Met is insanely cool as it is the easiest way ever to avoid a serious wardrobe disaster – let us say that I was going to a dinner-party tonight; I could just order my favorite item from the shop and someone would stop by with it within the next hour AND I would have to opportunity of trying on different sizes before I made my final decision – easy peasy! And they have the greatest selection of brands from North to Ganni to Filippa K! Right now you can sign up for Me & The Met’s newsletter right here and get a -15% discount on your next buy. 
Sidste mandag var slet ikke så slem som mandage kan være, jeg modtog nemlig min fine nye klassiker af en kjole fra det danske brand Kokoon. Jeg bestilte den online på Me & The Met og en time senere bankede en megasød pige på min dør med en fantastisk pakke til mig. Hun havde endda lige taget et par ekstra størrelser med så jeg kunne prøve kjolen på før jeg bestemte mig. Jeg synes konceptet bag Me & The Met er mega sejt da det er den absolut nemmeste måde at undgå en mega tøjkrise. Lad os for eksempel sige at jeg skulle til middag i aften men var kommet ud af døren i det forkerte outfit – så kunne jeg bare bestille mit yndlings item fra shoppen og en time senere ville det være hos mig og endda med mulighed for at prøve flere størrelser – så smart! Og så har de et virkelig godt udvalg af brands lige fra North til Ganni til Filippa K! Lige nu kan du skrive dig op til deres nyhedsbrev lige her og få -15% på dit næste køb

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Patriksson Communication