Ena "Change"

Storm & Marie

sm2.jpg
sm3.jpg
Last night I went to a really nice blogger event at the beautiful Storm & Marie flagship store at Gammel Kongevej. They had so many cool things, I especially love the black Teddy jacket! Also, the brand has many exciting things coming up such as expanding their accessories line, creating a line with basic pieces and a collab with a secret blogger! 

 

Igår aftes var jeg til et virkelig hyggeligt blogger event i den fine Storm & Marie flagship butik på Gammel Kongevej. De har SÅ mange seje ting, jeg blev især totalt forelsket i den sorte Teddy jakke! Desuden så har de mega mange spændende ting i ærmet i den kommende tid for eksempel skal de udevide deres accesories line, lave egne basis pieces og et collab med en hemmelig blogger!

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ena "Change"