Band of Jules

Blue Jeans

bluejeans.jpg
The past couple of days I have been obsessing over finding the perfect pair of blue jeans. Why is it so difficult to find the perfect pair? I am looking for the right blue color, the perfect skinny fit that is not too high-waisted neither too low-waisted, white stitchings and the perfect thick yet stretchy denim material. I have been browsing the internet and these three pairs of blue jeans all lives up to my criterias. Now I just have to choose…… 

 

De sidste par dage har jeg virkelig haft de perfekte blue jeans på hjernen. Hvorfor er det altid SÅ svært at finde det perfekte par som det man forestiller sig i sit hoved? Jeg leder efter den perfekte blå farve, det perfekte skinny fit som hverken er for højtaljede eller lavtaljede, hvide stikninger og det perfekte tykke men stretchy denim materiale. Jeg har browset nettet og disse tre par lever alle op til mine kriterier, nu er spørgsmålet så bare hvilket par jeg skal vælge……

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Band of Jules