Style.com

DAGENS

IMG_1224.JPG
Sorry for the lack of posts this past week – I just startet school again and everything has been a bit hectic. Anyways, here is a picture from MODEBLOGPRISEN 2015 at Børsen last Friday – Marie Myrhøj aka. Nemisis Babe ended up winning the award for this years female blogger which was VERY well deserved. Afterwards Sidsel, my friend Jo and me went to Condesa for drinks. I was wearing this beautiful outfit by ALTEWAISAOME <3

 

Sorry for mangel på posts den sidste uge – jeg er lige startet skole igen og alting har været lidt hektisk. Anyway, her er et “dagens” billede fra MODEBLOGPRISEN 2015 som blev afholdt på Børsen sidste fredag – Marie Myrhøj aka. Nemisis Babe vandt prisen for Årets Kvindelige Blogger hvilket var MEGET velfortjent. Efterfølgende tog Sidsel, min ven Jo og jeg på Condesa til drinks. Jeg havde dette smukke sæt på fra ALTEWAISAOME <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Style.com