WISHES // TOPSHOP

#monkistyle

IMG_1241.JPG
These two items are saving my winter wardrobe at the moment! The fleece-like sweater in scuba in the delicious grey color is perfect to wear under a coat for a sporty (and very warm) look and the very 90s jeans with patches definitely spices up my life in this boring winter-time! Both pieces are from Monki

 

De her to items redder virkelig min vinter gaderobe pt! Den fleece-agtige scuba sweater har en virkelig skøn grå farve og den er perfekt at have på under en frakke for et sporty (og virkelig varmt) look. Og de mega 90’er agtige jeans med lapper på spicer mit liv ret meget op i de her kedelige vinterdage. Begge ting er fra Monki.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHES // TOPSHOP