SUNSHINE // FWSS

Hope + Märta Måås Fjetterström

SS15_INDEX_SLIDE_MMF_7.jpg
collage-2015-02-11-(2).jpg
Today Hope launched a very cool and different collab with the legendary Swedish textile designer Märta Måås Fjetterström. The collection is very much in her spirit with woven fabrics and cool colors. My two favorite items from the collection are the ones below. See Hope’s website for the entire collection and a link to the fashion show during Paris Fashion Week SS15.

 

Idag har Hope lanceret deres mega cool og ret anderledes collab med den legendariske svenske tekstil-designer Märta Måås Fjetterström. Kollektionen er meget i hendes ånd med strik materialer og seje farver. Mine to favorit-items er den kortærmede skjorte og den fine clutch. Se Hopes website for hele kollektionen og link til showet under den parisiske SS15 modeuge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNSHINE // FWSS