Dagens

Tjewo Tees

tjewo.jpg
tjewo1.jpg

A while ago I had a talk with Tobias Ullersted who is the founder of Tjewo. Tobias is a young boy from Nørrebro who studies at KEA and a while ago he decided to create his own t-shirt brand. I love a good t-shirt and I think Tobias’ style is very cool, which is why I want to share his work here on Rainbow Dash. Every t-shirt is produced upon a strict principle on fit and quality – the quality of the cotton is very nice and “heavy” which provides a perfect fit. Besides that, the logo with the crossed keys are inspired by the Apostle Peter (that guy from the bible) who Tobias has an unexplanabel obsession with – pretty cool and pretty different. The black tee is my favorite as I think the print is SOOO cool – and what makes it even cooler is the fact that all the prints on each t-shirt differs from each other, so every one is unique.

Check out Tjewo’s website for more info and more styles.

 

For et stykke tid siden kom jeg i kontakt med Tobias Ullersted, en ung fyr fra Nørrebro som læser på KEA. Tobias besluttede for ikke så længe siden at lave sit eget t-shirt brand. Jeg elsker gode t-shirts og jeg synes Tobias’ stil og univers er rigtig sejt og derfor vil jeg gerne skrive lidt om det her på bloggen. Alle t-shirts er produceret ud fra et bestemt princip omkring fit og kvalitet – kvaliteten af bomulden er virkelig skøn og “tung” hvilket giver det helt rigtige fit. Desuden er logoet med de krydsede nøgler inspireret af apostlen Peter (fra Bibelen I ved) som Tobias af uforklarlige grunde er helt besat af – ret sejt og meget anderledes.. Den sorte t-shirt er min klare favorit da jeg synes printet er mega sejt – og det gør den endnu sejere at ingen af t-shirt printene er ens, hvilket gør hver t-short unik. 

Tjek Tjewo’s side ud her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens