The Nordic Explorer

H2O Gold & Nude

h20 nude.jpg

I am pretty sure we all remember when Stine Goya put the iconic H2O slipper on the Danish fashion map about a year ago. Clearly enough, H2O have chosen to continue the golden ride and created another, very cool version of the golden slipper. First it came in black with gold details and now they are launching their nude edition. I absolutely love it and I cannot wait to mix it up with a flowy summerdress and tanned legs this summer! And until then I use them as slippers at home. The nude version will be available in selected fashion boutiques all over Denmark from March 20.

 

 

Jeg er ret overbevist om at vi alle husker Stine Goyas samarbejde med H2O fra sidste år hvor hun for alvor gjorde brandet cool på den danske modescene ved at designe de ikoniske slippers i guld. Forståeligt nok, har H2O valgt at surfe videre på den gyldne bølje og de har designet en ny version af deres slippers med gulddetaljer. Først kom den sorte version og nu er den lige kommet i en nude-udgace – SÅ  lækkert! Og jeg kan slet ikke vente med at sammensætte dem med en løs sommerkjole og brune ben til sommer! Og indtil da bruger jeg dem som hjemmesko. De nude slippers vil være at finde i udvalgte danske modebutikker fra d. 20. marts

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Nordic Explorer