DAGENS

Love Stories

LS1.jpg
LS2.jpg
I have fallen in love with a new lingerie brand. The brand is called Love Stories and it is a Dutch brand. I have known of it for quite some time and I visited their beautiful store in Amsterdam. Their universe is SOO amazing and they make the most delicate triangle bras and briefs! Apparently, the website Boozt.com is having a “4 for 3” offer right now so there is almost no excuse not to stack up on the amazing brand. Also, make sure to check out Love Stories’ own page right here

 

Jeg har forelsket mig i det nyt lingerie brand. Det hedder Love Stories og det er hollandsk. Jeg har kendt til det i et stykke tid og jeg besøgte deres fine butik da jeg var i Amsterdam i januar. Love Stories’ univers er helt fantastisk og de laver de fineste trekants BH’er og trusser! Lige nu har hjemmesiden Boozt.com “4 for 3” tilbud kørende så der er ingen undskyldning for ikke at købe sig fattig i det fine undertøj. Tjek også Love Stories’ egen side ud her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS