New Project // Teaser

Moving On

collage-2015-01-27-(1).jpg
Starting from tomorrow, Rainbow Dash will be entirely on its own. Through the past four years I have been blogging in collaboration with others and as a part of blog communities. First as a part of Fashionpolish together with cool cat Sidsel, then as a part of Cover Magazine’s online platform Cover.dk and through the past 1,5 years as a part of BISOU. I have enjoyed being a part of BISOU and I admire all the cool ladies from BISOU, but I figured that it is time for the blog to try and exist on its own – and who knows what the future might bring? The URL will be the same and I hope you want to keep following Rainbow Dash! 

 

Fra imorgen kommer Rainbow Dash til at stå på egne ben. Gennem de sidste fire år har bloggen eksisteret i kraft af andre blogs og som en del af blog fællesskaber. Først som en del af Fashionpolish sammen med søde, seje Sidsel. derefter som en del af Cover’s bloggerteam og gennem det sidste halvandet år som en del af BISOU. Jeg har nydt at være en del af BISOU og jeg beundrer alle de seje piger her på BISOU, men jeg tænker at det er tid til at bloggen skal prøve at eksistere for sig selv – og hvem ved hvad der sker i fremtiden? URL-adressen vil være den samme og jeg håber meget I stadig har lyst til at følge med!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Project // Teaser