Inspiration

Last chance to win!

1.jpg
2.jpg
Today is your last chance to enter the Gardenia and Shoebiz giveaway competition in which you can win a pair of shoes from either Gardenia or Shoebiz – how awesome is that?! All you have to do is drop a comment on THIS POST in which you tell me which styling of the Gardenia shoes and which styling of the Shoebiz shoes are your fave. And go follow @gardeniacopenhagen @shoebizcopenhagen and @carolineplummer to enter the contest! AND remember that you can also enter the giveaway through Frede’s blog and Katrine’s blog! We will find a winner tomorrow! GOOD LUCK <3

 

Idag er sidste chance for at være med i Gardenia & Shoebiz konkurrencen hvor man har chancen for at vinde et par valgfrie sko fra enten Gardenia eller Shoebiz – hvor optur er det ikke lige? Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at kommentere DENNE POST og skrive hvilken styling af hhv. Gardenia skoene og Shoebiz skoene du er mest vild med. Og så skal du følge @gardeniacopenhagen @shoebizcopenhagen og @carolineplummer på Insta – så er du med i konkurrencen! OG husk at du både kan deltage her, på Fredes blog og på Katrines blog. Vi finder en vinder imorgen! HELD & LYKKE <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration