DAGENS

PRESS DAY – AGENCY V

IMG_7998.jpg
IMG_7999.jpg
IMG_8002.jpg
IMG_8003.jpg
IMG_8004.jpg
A week and a half ago I stopped by the Agency V showroom. Agency V carries some of my favorite highstreet brands such as Monki, Weekday and Junkyard XX-XY with whom I went to New York last year. The pieces that are coming up this fall are more amazing than ever – especially the Weekday collection is to die for and I am deeply serious when I’m saying that: I.WANT.IT.ALL.

 

For halvanden uges tid siden var jeg forbi Agency V’s showroom. Agency V laver PR for nogle af mine yndlings highstreet brands som fx. Monki, Weekday og Junkyard XX-XY som inviterede mig med til New York sidste år. De ting som lander i butikkerne i foråret er seriøst mega pæne og seje – specielt Weekday kollektionen er to die for og jeg lyver seriøst ikke når jeg siger at: JEG VIL HAVE DET HELE!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS