AVÈNE GIVE-AWAY

Dagens

image.jpg
I have spent the long weekend in Århus with my boyfriend and his sweet family – yesterday we went to his cousins Confirmation – such a Nice day and evening! and I chose to wear Stine Goya from top to toe (almost). Now we are on our way back to Copenhagen as we are attending a BDAY party tonight. 

 

Jeg har tilbragt den lange weekend i Århus med min kæreste og hans søde familie – igår var vi til konfirmation hos hans kusine – virkelig hyggelig dag og aften! Og jeg havde valgt at iføre mig Stine Goya fra top til tå (næsten). Nu er vi på vej tilbage til København da vi skal til fødselsdag i aften. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AVÈNE GIVE-AWAY