IT'S ON: Adélie SALE!

Cleaning out my closet!

closet.png
Hi everyone! I have SOOOO many things lying around that I want to sell, I have considered booking a stand for a flea market but I haven’ actually done it yet… Anyway, I am selling a lot of my clothes, shoes etc. which is why I have updated my ANYWEAR profile! Go check it out 🙂

 

Hi alle sammen! Jeg har MEGA mange ting som bare hænger på mit tøjstativ og som jeg egentlig gerne vil sælge. Har overvejet at booke en stand på et loppemarked, har bare ikke liiige fået det gjort endnu.. Anyway, jeg sælger en masse af mit tøj og mine sko og derfor har jeg opdateret min ANYWEAR profil med de første par ting! Tjek det ud 🙂

1 kommentar

  • Sofie Holst
    Kære Caroline,
    Jeg har skrevet en kommentar på weekday sættet på din profil, da jeg meget gerne vil være den heldige ejer af det. Er det nok, eller skal jeg skrive eller gøre andet et andet sted?
    Mvh. Sofie :))
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT'S ON: Adélie SALE!