DAGENS

Vaib

IMG_0337-(1).jpg
IMG_0338-(1).jpg
IMG_0339-(1).jpg
IMG_0341-(1).jpg
Last week I stopped by the beautiful Vaib store on Adelgade 55 in inner Copenhagen. I had been following Vaib for a while through their Instagram profile @vaib.official which is why I was very happy when Sofie asked if I would like to pay them a visit. First of all, the store is so clean, simple and beautiful and even though the selection is rather small there are soo many things to look at! Most of the pieces are “one size” and the designer Sofie Jacobsen makes everything herself – the first thing that caught my eye was their beautiful lingerie which is all just SO pretty! On top of that she makes beautiful, timeless pieces in different colors and materials and the best thing is that all pieces are completely custommade, so almost nothing is the same. I am definitely going to keep an eye on the new, Danish brand and I promise that you will be seeing a lot more of Vaib here at Reinbow Dash. I defintely recommend that you check it out on Instagram, on their website or go visit their store (they take cash and MobilePay which I think is awesome!) 

 

Sidste uge var jeg forbi den fine Vaib butik på Adelgade 55 i indre København. Jeg har fulgt med i Vaibs univers i et stykke tid gennem deres Instagram profil @vaib.official, hvorfor jeg også blevet meget glad da Sofie spurgte om jeg ikke havde lyst til at komme forbi på et lille visit. Først og fremmest er jeg fuldstændig vild med deres rene, enkle og smukke univers og omgivelser og selvom udvalget er småt så er der stadig virkelig meget fint at kigge på! De fleste af Vaibs styles er “one size” og Sofie Jacobsen laver alting selv – det første der fangede min opmærksomhed var deres smukke undertøj som altsammen er SÅ pænt! Derudover er alt andet i butikken også bare så pænt og tidløst og så arbejder Sofie med virkelig fine farver og materialer synes jeg. Det bedste er naturligvis også at alt er totalt unikt idet Sofie sidder og designer og syer alting selv, hvilket jeg virkelig synes er sejt. Jeg har helt sikkert tænkt mig at holde godt øje med Vaib og jeg glæder mig til at følge med på dette nye danske brands rejse og jeg lover at I nok skal se meget mere til dem her på bloggen. Jeg anbefaler at I tjekker dem ud på deres Instagram profil, deres website eller smutter forbi deres butik i Adelgade (de tager kontanter og MobilePay hvilket er ret optur!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS