FASHION SITES - AND BLOG RECOMMENDATIONS

WEEKEND TREAT

IMG_0412.JPG
I have always been a huge fan of L’oréal’s products since I was little and I swear by all their products. During the past couple of weeks I have been testing these three awesome products. The Elvital Anti Breakage series have always been a favorite of mine and it is definitely the ideal shampoo and conditioner for my hair. However, the Extraordinary oil “oil-in-cream” is a serious winner as well – it is a new product within the Anti Breakage series. I have been using it on my hair tips every time after I have washed my hair for the past couple of weeks and it adds that extra soft, nutritious feeling to the hair, it smells absolutely amazing and it is extremely easy since you just leave it in! 

As a weekend treat I am giving 4 of you lovely Rainbow Dash readers the chance to win these three products. All you have to do to participate is to send me an e-mail on caroline@rainbowdash.dk, telling my why you have to win. I will pick the winners next Friday! 

 

Jeg har altid være stor fan a L’oréals produkter, lige siden jeg var lille faktisk. De sidste par uger har jeg testet de her tre fantastiske hårprodukter. Elvitala Anti Breakage serien har altid været en af mine favoritter og den hårserie fra L’oréal som passer bedst til mit hår. Desuden har de addet en ekstra treat til Anti Breakage serien som er denne Extraordinary oil “oil-in-cream” som virkelig er en vinder! Jeg har brugt den i mit hår efter hver hårvask de seneste par uger og den giver bare lige den dér ekstra bløde, nærende følelse i håret, den dufter fantastisk og så er det bare super nemt fordi man simpelthen bare lader den sidde i! 

Som en lille weekend treat har jeg fået muligheden for at udlodde Anti Breakage serien til 4 søde Rainbow Dash læsere. Alt du skal gøre for at deltage er at sende mig en e-mail på caroline@rainbowdash.dk hvor du fortæller mig hvor du skal vinde. Jeg udvælger vinderne næste Fredag! 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHION SITES - AND BLOG RECOMMENDATIONS