#FALLFASHIONFISKETORVET

SMART

IMG_0869-(3).jpg
Last week I received the amazingly awesome SMART book written by my homegirls Sidsel and Frede in my mailbox. They had put together the perfect goodiebag including their favorite things to go along with the book. I have not had the time to read it yet – but I am looking VERY much forward to it! Make sure to buy your own copy HERE

 

Sidste uge fik jeg den mega seje SMART bog som er skrevet af mine blogger homegirls Sidsel og Frede ind ad døren. Som prikken over i’et havde de sammensat den perfekte goodiebag med deres yndlingsting i som kom sammen med bogen. Jeg har ikke haft tid til at læse den endnu – men jeg glæder mig MEGA meget til at læse den! Køb den HER


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#FALLFASHIONFISKETORVET