SMART

Hair Inspo

collage-2015-09-29.jpg

On Thursday I have an appointment at Salon Mono where some of the most stylish women in Copenhagen get their hair cut – I haven’t been at the hairdresser in SOOO long (unless my mom counts) and I am looking so much forward to it! While I am there I will also be doing a small Q&A with the cool ladies behind the salon so stay tuned! I’ve gathered some hair inspo pics from my “Inspiration” folder!

 

På torsdag har jeg en tid hos Salon Mono hvor nogle af de sejeste danske kvinder bliver klippet – jeg har ikke været til frisøren sååå længe (med mindre man tæller min mor med) så jeg glæder mig mega meget! Mens jeg er der har jeg også tænkt mig at lave en lille Q&A med de to seje kvinder bag salonen så stay tuned! I den forbindelse har jeg også lige samlet lidt inspirationsbilleder fra min “Inspirations” mappe!


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMART