DAGENS

SALON MONO

IMG_0928-(1).jpg
IMG_0919-(1).jpg
IMG_0926-(1).jpg
IMG_0938-(1).jpg
IMG_0920-(1).jpg
IMG_1068-(1).jpg
For præcis en uge siden var jeg forbi Salon MONO i Sankt Annæ Gade på Christianshavn. Jeg havde egentlig ikke besluttet mig for hvad der skulle ske med mit hår men jeg vidste i hvert fald at det var ALT for lang tid siden jeg var blevet klippet af andre end min mor – dette skyldes blandt andet at jeg er lidt frisør forskrækket og har super svært ved at lade nogle andre “bestemme” over mit hår. Men da jeg satte mig i stolen hos Signe, den ene ejer af Salon Mono så skete der altså ét eller andet – jeg følte mig virkelig tryg og i virkelig gode hænder, så vi besluttede simpelthen at jeg skulle være korthåret. Der skal altså en del til at jeg tør sådan noget, men kombinationen af den virkelig smukke salon, Signe som er mega sej (og har mega pænt hår selv) og hele stemningen i salonen gjorde altså at jeg fik lyst til at prøve noget nyt. En ting jeg specielt godt kunne lide var den meget afslappede stemning blandt frisørerne i salonen – de spurgte hinanden til råds og gav hinanden tips og tricks hele tiden, hvilket virkede enormt nice! Derudover er Salon MONO en af de saloner som er blevet udvalgt til at samarbejde med det mega seje, lækre og øko-agtige hårpleje brand Davines hvilket er et kæmpe plus i min bog!

Nedenfor kan I se billeder fra salonen og “før og efter” billeder af mit hår og så vil jeg altså klart varmt anbefale at tage et smut forbi. Jeg ved i hvert fald at jeg har fundet en ny fast frisør.

Jeg har også lavet en lille Q&A med Signe og Hønse som er kvinderne bag Salon MONO som I kan læse her på bloggen imorgen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS