#BLIVSET

NEW BBF

IMG_1335-(1).jpg
In this case BBF stands for BEST BEAUTY FRIEND – because that is exactly what this Hydrating Skin Tone Perfector from Avène is to me! It basically works like a BB cream with moisturizer and “foundation” in one product, but I think it is much better than a regular BB creme as it looks and feels way more natural and as a plus it is SPF 30 (just because winter is coming does not mean that you should slack on your SPF!) You can buy it at drugstores.

 

I det her tilfælde står BBF for BEDSTE BEAUTY FRIEND – for det er lige præcis hvad den her Hydrating Skin Tone Perfector fra Avène er! Den fungerer praktisk talt som en BB creme som du kan bruge alene som dagcreme og “foundation” i én, dog synes jeg den er meget bedre end en normal BB creme da den føles mere naturlig og ser meget mere naturlig ud på huden, og som et kæmpe plus er den SPF 30 (bare fordi det bliver vinter skal man ikke glemme at bruge faktor i ansigtet!) Den kan købes på apoteket.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BLIVSET