HEY KIMONO!

LUKSUS LOPPER & SAMPLE SALE

12180094_10153121319750846_1103038219_n.jpg
On Sunday November 1st I will be selling parts of my wardrobe (a BIG part actually) with my babysis and a lot of other cool ladies in the awesome FiveUnits Showroom at Ryesgade. I hope to see many of you there and I promise you that I have A LOT of great things as I have just done a MAJOR “cleaning out my closet” session – there will be bags, sneakers+shoes, clothes from highstreet brands and high end brands etc. 

SEE YOU THERE <3

 

Søndag d. 1. november sælger jeg ud af min gaderobe (sælger VIRKELIG meget faktisk) sammen med min lillesøs og en masse andre seje damer i det mega awesome FiveUnits showroom på Ryesgade. Jeg håber virkelig at I har lyst til at komme og shoppe lidt og chille – jeg har MANGE gode ting da jeg lige har lavet en mega “cleaning out my closet” session – der vil være alt fra tasker til sneakers+sko, tøj fra highstreet – og highend brands osv.

JEG HÅBER VI SES <3


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEY KIMONO!