HVISK / The Jewellery Republic

STORM&MARIE GIVE-AWAY

IMG_1425-(1).jpg
YAYY it’s Sunday, the sun is shining (a little bit) and I have a give-away for you in collaboration with Storm&Marie in which you can win this beautiful jacket! All you have to do to win is to follow @stormandmarie on Instagram, like this picture and tag two friends in the commenting field. I will find a winner on Thursday GOOD LUCK! <3

 

YAYY, det er søndag, solen skinner (lidt) og jeg har en give-away til jer i samarbejde med Storm&Marie hvor du kan vinde denne seje jakke! Alt du skal gøre for at vinde er at følge @stormandmarie på Instagram, like dette billede og tagge to venner i kommentarfeltet. Jeg finder en vinder på torsdag, HELD OG LYKKE! <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVISK / The Jewellery Republic