DAGENS

ASOS / Saved Items a.k.a. wish list

collage-2015-11-09.jpg
On this grey Monday there is nothing as good as scrolling through your “saved items” on ASOS – I can definitely feel the temptation of adding all items to my basket (and I might add at least some and treat myself) 

 

Findes der noget bedre end at scrolle igennem ens “saved items” liste på ASOS på en grå mandag? (I don’t think so…) Det kribler lidt i fingrene og har lidt lyst til at adde alle items til min kurv (måske adder jeg lige et par ting og forkæler mig selv lidt) 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS