Won Hundred Showroom

#MonkiStyleCrew

monkigirls_01.jpg
I just received this awesome press release from Monki in which they announce that they will pick the models for their Spring 2016 campaign lookbook via Instagram – so if you want to star in the next campaign all you have to do is to participate in the open casting by snapping a pic of you and your crew, put it on Instagram and use the #monkistyle and #monkistylecrew hashtags! I love Monki for choosing “real girls” to star in their campaigns and I can’t wait to see their final pick (last chance for participation is on December 11) Click HERE for more info!

 

Jeg har lige modtaget en pressemeddelelse fra Monki hvor de offentliggør at de vil vælge modellerne til deres forår 2016 kampagne via Instagram – så hvis du går med en drøm om at være med i deres næste kampagne så skal du bare snappe et billede af dig og dit crew (eller bare dig), smide det på Instagram og bruge #monkistyle og #monkistylecrew hashtags! Jeg synes Monki er så seje i og med at de vælger “rigtige piger” til deres kampagne og jeg glæder mig til at se resultatet! (sidste chance for at deltage er 11. December) Læs HER for mere info!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Won Hundred Showroom