DAGENS

NY WISH-LIST APP!

IMG_2439.PNG
The other day I received an e-mail regarding a thing I have been missing in my life without even knowing it, you know that feeling? Well, in most cases this leads to me spending money on some new piece of yummy clothing, however, in this case it’s free! What I am trying to say is that there is a new app in town – it is called KAPPTURE and it is everything I have been dreaming of.
Usually, when I see something I want to “add on my wish-list” I snap a picture of it with my phone only to forget all about it – and when it’s time to make an actual wish-list, like now with christmas approaching, I cannot seem to remember all my awesome wishes. Well, KAPPTURE is here to fix this. You can snap your pics of wishes directly on the app and thereby keep ALL your wishes or next purchases in one place. You can even choose to SHARE your wish-list with others or gain inspiration from other KAPPTURE cool cats! Get the app in app store or HERE

 

Forleden dag modtog jeg en mail som indeholdt noget jeg har savnet det meste af mit liv uden at vide det, kender I det? I de fleste tilfælde resulterer dette i at jeg bruger penge på noget fordi det så mega sejt ud i nyhedsbrevet-ish, men i dette tilfælde var det gudskelov noget der var gratis! Det jeg prøver at fortælle er at der er kommet en ny app – den hedder KAPPTURE og den er alt hvad jeg (og dig) har gået og manglet.
Normalt når jeg ser noget jeg kan lide og som jeg vil adde til min ønskeliste eller to-buy-liste så tager jeg et billede af det med min telefon, meningen er god men jeg ender altid med at glemme den skønne ting i bunken af billeder på min iPhone og når det man så endelig står og skal bruge en ønskeliste så går jeg i panik og glemmer ALT om hvad jeg ønskede mig. Heldigvis kan appen KAPPTURE fixe netop dette problem – det er en app hvori du kan tage billeder/gemme billeder af dine ønsker direkte så alle dine ønske og to-buys er samlet på ét sted. Man kan endda vælge at dele sine wish-lists med andre OG finde inspiration fra andre KAPPTURE cool cats. Hent appen i app store eller HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS