Adventsgave #3

Vanessa Paradis for Paris Vogue

Vanessa-Paradis-Vogue-Paris-December-2015-Cover3.jpg
I just bought the latest issue of Paris Vogue as I simply could not resist the cover! I absolutely love Vanessa Paradis and the way she is styled, her amazing tooth gap (and the way she looks without any clothes on) is ON POINT! All I want to wear now is a black hoodie and creeepers! <3

 

Jeg har lige købt det seneste nummer af Paris Vogue da jeg SIMPELTHEN ikke kunne stå for coveret! Jeg ELSKER Vanessa Paradis og den måde hun er stylet på, hendes skønne mellemrum (OG den måde hun ser ud uden tøj på) er helt perfekt! Det eneste jeg har lyst itl at have på nu er en sort hoodie og creepers! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventsgave #3