WON HUNDRED FALL WINTER 2016

BEAUTY <3

IMG_3249.JPG
The other day I stopped by the lovely Karen’s (aka Beautyhero) office to learn some more about the amazing beauty stuff from the site. I have been following Beautyhero on Instagram for a while, and I have been lurking on their site and I am very curious to learn more about all the products and the amazing universe. I was spoiled with all these products so stay tuned on the blog the following weeks when I will be testing them and tell you all about how they work! I am already addicted to the Mario Badescu Drying Lotion – but more on that later 😉 

 

Forleden dag var jeg et smut forbi den skønne Karen (aka Beautyhero) kontoret for at se nærmere på – og lære lidt om de mega lækre beauty ting hun har på sitet. Jeg har fulgt Beautyhero på Instagram i et stykke tid nu og jeg har smugkigget på siden og jeg er supernysgerrig for at lære mere omkring alle produkterne og det fantastiske Beautyhero univers. Jeg blev forkælet med disse lækre produkter, så følg med på bloggen de følgende par uger hvor jeg vil teste de forskellige produkter og fortælle lidt om hvordan de virker. Jeg er allerede afhængig af Mario Badescu Drying Lotion – men mere om det senere 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WON HUNDRED FALL WINTER 2016