DAGENS

Wish I Was Wearing + HVISK DISCOUNT CODE

collage-2016-02-10.jpg
Wish I was wearing this today! I have a serious craving for shiny golden jewellery at the moment (paired with my silver faves of course).. If you are craving jewellery as well make sure to stop by HVISK’s webshop and get a 20% discount on the entire sortiment and 10% discount on the 14 carat collection by entering the discount code Rainbowdash20 at check out!

 

Ville ønske jeg skulle have det her sæt på idag. Har en seriøs craving for shiny guldsmykker for tiden (sat sammen med mine yndlings sølvsmykker naturligvis).. Hvis du også craver bling og smykker så smut forbi HVISKs webshop hvor du lige nu kan få 20% rabat på hele sortimentet, samt 10% rabat på 14 karat kollektionen ved at skrive rabatkode Rainbowdash20 når du checker ud!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS