Won Hundred Midnight Blue

FAMILIEN

Skærmbillede 2016-02-23 kl. 16.06.16.png
Just wanted to share this cool project with you – Daniel Kragh-Jacobsen has teamed up with New Land and Ford in order to create this cool short film that focuses on one of the every day taboos that many of us are affected by in our everyday life. I think it is a very important subject to focus on and I think the film is absolutely beautiful. Give it a watch 🙂 

 

Vil bare lige dele dette seje projekt med jer – Daniel Kragh-Jacobsen har teamet up med New Land og Ford for at lave denne seje kortfilm som fokuserer på et tabu, som berører mange af os i hverdagen. Jeg synes det er super et super vigtigt emne at sætte fokus på og jeg synes filmen er super flot. Tag et kig 🙂


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Won Hundred Midnight Blue