DAGENS

SILKY HANDS

IMG_4054.jpg
This is, without comparison, the best cure against dry hands! I put on the gloves for half an hour while watching an episode of the O.C. and when I took them off I gave myself a handmassage to let them absorb the lotion even more. I think that I will start to use the magic gloves once a week and have pretty and silky soft hands forever and ever!

 

Dette er, uden sammenligning, den bedste kur mod tørre hænder jeg har prøvet til dato. Jeg tog handskerne på i en halv times tid, mens jeg så et afsnit O.C. og da jeg tog dem af gav jeg mig selv en håndmassage for at lade dem absorbere den magiske creme endnu bedre. Jeg tror jeg må begynde at bruge handskerne en gang om ugen for at få silkebløde hænder for evigt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS