DAGENS

NEXT WEEKEND: FINDERS KEEPERS!

1600px_COLOURBOX18450521.jpg
1600px_COLOURBOX18059393.jpg
1600px_COLOURBOX18059512.jpg
Hello! I hope you have all had an amazing weekend! Mine has been way too short 😉 FYI I will be spending next weekend at FINDERSKEEPERS at Lokomotivværkestedet selling a bunch of clothes, shoes, sneakers, bags etc. in the company of a bunch of cool designers, artists and fellow secondhand girls and bloggers. I hope to see many of you there! In connection to this you can win 2 x VIP tickets for the awesome secondhand and design market – all you have to do is send me an e-mail at caroline@rainbowdash.dk titled “FINDERSKEEPERS”! I will pick a winner Wednesday the coming week! 

 

HEY! Jeg håber alle har haft en skøn weekend! Min har været lidt for kort synes jeg 😉 FYI så skal jeg tilbringe næste weekend på FINDERSKEEPERS i Lokomtivværkstedet hvor jeg har fået fornøjelsen af at have en stand hvor jeg vil sælge tøj, sko, sneakers, tasker osv. sammen med en masse seje designere, kunstnere, secondhand girlies og blogger. Jeg har virkelig ryddet ud i skabet, så der er MANGE gode ting til gode priser og jeg håber at se mange af jer derude! I forbindelse med at jeg har en stand på Finders Keepers næste weekens så udlodder jeg 2 x VIP billetter – alt man skal gøre for at vinde dem er at sende mig en mail på caroline@rainbowdash.dk og skrive “FINDERSKEEPERS” i emne-feltet! Jeg trækker en vinder onsdag i den kommende uge! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS